Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napi bejegyzések(:

:                                                                               

 
Ide írok minden nap a történésekről,új menüpontokról!(:

 

 

 

2012.augusztus 31.

Sziasztok!

Ez az első bejegyzés! Ide fogok írni minden nap! és ha van valami új menüpont  vagy  valami akkor azt itt elolvashatjátok, hogy ne kelljen minden egyes menüpontot végignézni!(: Amint látjátok, minden menüpontban alul van Share=megosztás és Like gomb!:) ezeket használjátok nyugodtan:3  A facebook témához raktam pár képet,hogy miből tudtok válogatni!(:

Köszipuszii^^ ~főszerkesztő*

 

2012.szeptember 1.

Sziasztok!:)

Ma megváltoztattam a szavazásos menüpontot!:) nézzétek meg hogy milyen lett:3 és raktam quizt az oldalra!:) ak szereti a zenéket az probálja ki. Aki nem szereti azis. :DD Most a chatet fogom kicsit megváltoztatni:) és ha lesz még valami új akkor rögtön írok!:) aki suliba jár,  az írja le a vendégkönyvbe hogy várja-e a sulit:) és hogy hányadikos leszel!:) csak kíváncsiságból!(:

Köszipuszi^^ ~főszerkesztő*

 2012.szeptember 2.

Sziasztok!:)

 Ma nem nagyon értem rá, így nem frissítettem az oldalt..:/ nincsenek uj bejegyzések. bocsii..:/

Köszipuszi^^ ~főszerkesztő*

2012.szeptember 3.

Sziasztok!

Megváltoztattam a dizájn-t!:) ez hogy tetszik?(:  a véleményeteket vendégkönyvbe írjátok pls.(: Sajnos nem minden menüpont végén van Like és megosztás gomb..:/ de dolgozok rajta hogy megjavítsam a prolémát. valamiért nem működött..:/ minél előbb megcsinálom.Az Igaz történeteket szerkesztettem.:) olvassátok el! megéri   Az összes idézetet egy mappába csoportosítottam. a mappa neve: Idézetek:3

Köszipuszi^^ ~főszerkesztő*

2012.szeptember 8.

Sziasztok!:)

Sajnos mostanába nem nagyon tudtam szerkeszteni az oldalt..:/ mert sulii... de most rakok mindenhová egy pár idézetet.:) pls. írjátok a vendégkönyvbe, hogy mit hiányoltok az oldalról! NAGYON FONTOS NEKEM!:$  Van egy új menüpont! ZENÉK NEKTEK! :3 hozzászólásba írjátok oda hogy milyenek a zenék.

Köszipuszi^^ ~főszerkesztő*

2012.szeptember 9.

Sziasztok!

A zenék nektek menüponthoz, rakok egy új zenét!:) hallgassátok, és a véleményeteket hozzászólásba várom! és írhatjátok, hogy milyen zenéket szerettek.:)

 2012.szeptember 12.

Sziasztok!:) 

ÚJ MENÜPONT! neve: Kérdezz felelek!  kérdezhettek bármit komiba és én válaszolok!:) bocsii hogy mostanába nem szerkesztek sokat..:/  Segítsetek nekem szülinapomra meglepetést szerezni! Legyen meg a 2000 látogató*-*  /Szeptember 21./ Köszönööm mindenkinek:3 *-*<3

 

2012.szeptember 16.

Sziasztok.:)

Bocsi,hogy eddig nem voltam.:/ de ma bepótolom.:) Raktam a viccekhez és idézetekhez még több bejegyzést!:) nézzétek meg:) röhögjetek a vicceken és olvassátok az idézeteket:) Ma rakok sok mindent még!:) addig is legyetek jók és kérdezzetek a kérdezz felelek menüpontnál.:) A fiús részhez raktam egy másik foci csapatról infókat!:) aki szereti a focit de nem tud mindent a focicsapatról az olvassa el :) ÚJ KÉPEK az alábbi menüpontokban: ruhaösszeállítások, trollkodás, csajoknak képek.

2012.október 13

Sziasztok. :)

Bocsánat hogy nem voltam, csak nem jó  netem...:/  Raktam az idézetekhez újakat.:)  és még szerkesztem. :) legyetek jók.:) Kellemes hétvégét! :3<3

2012.november 9.

sziasztok. :)

Bocsánat....:/// nagyon rég szerkesztettem az oldalt...:/ de nagyon elfoglalt voltam, és a net se volt jóó.. :/// de most szerkesztem. :) rakok egy uj menüpontot. a címe: Angol idézetek magyar fordítással. :) Pusziika. :) legyetek jók, jó hétvégét.:) és ne feledjétek!:) írjatok nekem bátran vagy az e-mailcímemre, vagy a vendégkönyvbe! :)

2012.november 22.csütörtök

sziasztok :)

happy thanksgiving everybody!! :) /Boldog Hálaadást mindenkinek!/ nézelődjetek az oldalon! :) raktam verseket, és még több idézetet képekkel! :)

pusziika! )

 

2013.Februar. 16

Sziasztok! :)

nagyon reg szerkesztettem az oldalt.... :ssss bocsika mindenkinek, de nagyon elfoglalt vagyok mostanaban!!! :ssss most frissitek sok mindent:) uj idezetek, stb..:)

Puszika!:)

 

2013.Februar. 25

Kedves Latogatoim/olvasoim

elnezest kerek mindenkitol, amiert nem szerkesztem az oldalt...:s kicsit elhanyagoltam mostanaban!):   nem nagyon erek ra. de amint van egy kis idom, probalom, frissitgetni..  most raktam 2 uj ,Idezetek, menupontot!(: es meg rakok... kerlek olvasgassatok es irjatok a vendegkonyve! amint latjatok, megvaltozott az oldal cime is! de ez nem azt jelenti hogy csak Idezetek lesznek! tovabbra is lathattok kepeket....   megegyszer bocsanat. ://  Jo szorakozast az oldalamon!:3

Puszika(:

 

2013. Marcius 12.

Kedves Olvasoim!

 koszonom hogy egyre tobben latogatjatok az oldalt :3 remelem tetszenek a kiirasok. Delutan rakok fel kepeket:) kerlek titeket, hogy osszatok a facebookos oldalam:$ www.facebook.com/Patii.Idezetek . Koszii puszi:)

KEPGALERIA FRISSITVE VAN!!! 

Nezelodjetek, es szedjetek nyugodtan kepeket, idezeteket!! :)