Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikis sztorik:$

 

Cikis sztorik

*nem velem történtek*

 

Úgy gondoltam....
Egy építőipari cégnél voltam titkárnő. Egy nap a főnök megbeszélést tartott pár német üzletemberrel, akik úgy tudtam egy szót sem tudnak magyarul. Amikor az egyik tüsszentett, gondolván úgysem érti mit mondok, és azt fogja hinni hogy egészséget kívánok: odamondtam mosolyogva: Megfáztál b*zdmeg? erre ő: igen,kicsit. Aznap kirúgtak..

 

Ő nem a pasim!

A barátomra, Sebire vártam, moziba készültünk.Mikor csengett a kaputelefon, beleszóltam, hogy "Szia, édes, mindjárt ott vagyok!Imádlak!"Felkaptam a táskámat, és lerohantam a lépcsőn, De a kapunál nem ő várt rám, hanem a postás.Vigyorogva kérdezte, kaphat-e üdvözlő csókot - mire szó nélkül kirántottam a kezéből a leveleket, és bevégtam az ajtót.Soha többet nem csinálok ilyet!Grrrrrr!!!

 

Feledékenység!

Indulok munkába, barátnőm utánam szól, hogy vigyem már le a szemetet, amit - szemeteszsák híján - egy vékony, szinte teljesen átlátszó neylonszatyorba tett bele. Én persze elindulok, de mire leértem a lépcsőn, elfelejtettem a kukába bedobni és vittem magammal. Lazán felszálltam a villamosra, utánna a metróra, majd amikor jöttem fel a mozgólépcsőn, akkor döbbentem rá, hogy mit hurcolok magammal...

 

Pont ő..

Osztálykiránduláson voltunk.Nagyon unatkoztunk a barátnőimmel, ezért elhatároztuk, hogy "Mondd vagy mutasd"-ot játszunk.Mikor sorra kerültem, "mutasd"-ot választottam.Erotikus sztriptízt kellett lejtenem a szobában.Elkezdtem mozogni az izgató zenére, és közben szép lassan eldobáltam magamról a ruháimat az emeletes ágy lábát használtam rúd ként, a többiek tapsal bíztattak. Ám a táncnak hirtelen vége szakadt: egyszer csak kivágódott az ajtó, belépett a döbbent osztályfőnökünk, és megkérdezte, mit művelünk itt.Vörös fejjel kirohantam a lány vécébe.

 

Takarító nőő..

Egy nap, a leghelyesebb srác a suliból meghívott hogy menjek el a bulijába. Azt mondta hogy jelmezbe jelenjek meg, mert jelmezes party lesz. Annyira megörültem, hogy azzonal siettem haza a suliból hogy kerítsek magamnak egy jelmezt, hogy én legyek a legdögösebb a bulin! Találtam is egy nyuszis jelmezt, szépen kiöltöztem, smink minden, és elindultam a buliba. Már 2 utcával alrébb hallottam a zenét. Annyira örültem, hogy össze fogok jönni vele*-*.  Bementem a házukba és láttam hogy senki nincs jelmezbe. Hirtelen mindenki rámnézett. A srác hangosan mondta: -,,megjött a takarító, akit mondtam!,, :DD annyira elpirultam, hogy gyorsan kirohantam. Azonban a kerítésbe beakadt a ruhám, letépte rólam és csak a nagy bugyim látszott.. mindenki elkezdett röhögni. Annyira ciki volt, hogy sírva rohantam haza.. Azóta mindenki rajtam nevet a suliba!

 

,,Menő" csávó

A balatonparton sétálgattam, amikor megláttam egy gyorsbüfét. Nagyon éhes voltam, szóval kértem egy hamburgert. Ez egy ilyen bazár sor volt, egy olyan gép is volt, ami leeresztett egy boxzsákot, bele kell ütni, és minél erősebbet ütsz, annál nagyobb pontszámot kapsz. Kis miniruha volt rajtam, egyedül álldogáltam, egy nálam kb 2 évvel idősebb srác kinézett magának, majd egy kacsintással odaállt a gép elé, bedobta a százast. Ott hümmögött nekem, hogy na most figyeljek. Nagyon kínosan éreztem magam csak ott mosolyogtam mint egy idióta, alig vártam hogy kész legyen a hamburgerem, mire a boxzsák nem ereszkedett le... A csávó jó erőset belerúgott a gépbe, de a zsák úgy jött ki, hogy fejenvágta a csávót és hátraesett. Én röhögve elszaladtam a hamburgeremmel.

 

Szomszéd

10 éves voltam barátnőm nálam aludt és épp fürödtünk akkor még nem volt ciki az együtt fürdés..:DDD majd hallottam, hogy valaki csönget kipattantam a kádból magamra vettem a törölközőmet és kifutottam ajtót nyitni mikor kinyitottam láttam, hogy a szomszéd az. megfordultam, hogy szóljak anyumnak és hallottam ahogy a szomszéd bácsi nevet és le tekinget a fenekem környékére.. majd leesett, hogy a törölköző kicsi volt és a fél seggem kilátszódott :DDD nagyon ciki volt :DDDD

 

 
Share